2020-06-12 - Nyheter

Truckförare sökes

Delta Terminal AB, en del av Sundfrakgruppen, är ett familjärt växande företag med utgångspunkt i Timrå kommun, Söråkers hamn. Vi bedriver traditionsenlig hamn och stuveriverksamhet i kombination med terminal-, plock- och tredjepartslogistik. Vi levererar flexibla och moderna tjänster anpassade för marknaden samtidigt som vi visar vägen och bidrar till en hållbar utveckling för såväl samhälle som näringsliv.

Vi söker två truckförare till våra lager i Söråker. Arbetet går ut på att köra truck och arbeta i lager där det framförallt är pallat gods som hanteras, men även viss manuell hantering förekommer samt hantering av transporthandlingar. Godset ankommer med järnväg och lastbil, lossas och sorteras in i lagret för att sedan lastas ut på lastbil. Vi har som mål att samtlig hantering ska vara så bra som det går att bli; hantering, service, bemötande, struktur och optimering. För att leva upp till arbetet värdesätter vi ansvar, noggrannhet och initiativtagande.


Krav

  • B-körkort
  • Motviktstruck
  • Svenska
  • Engelska


Meriterande, ej krav

  • God truckvana
  • Datorvana
  • Hjullastare

Eftersom vi värnar om den familjära känslan inom ett växande bolag har vi högt i tak och en positiv inställning, vilket som även önskas från dig. Vi hoppas att du vill bli en av oss.


Arbetstid

Mån-fre kl. 7-16, övertid kan förekomma


Omfattning

100%, tillsvidare


Tillträde

Omgående


Ansökan

För att komma med i processen behöver du skicka in cv och personligt brev till johan.stenstrom@deltaterminal.se senast den 26 juni. Urvalet sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

 

Besök gärna vår hemsida och sociala medier för att få en inblick i vår verksamhet.