N62°30′ E17°29′

N62°30′ E17°29′

 

Sundfrakt rustar för framtiden med ny VD

Transport- och logistikföretaget Sundfrakt AB byter VD för att stärka bolagets utveckling och affär

Transportbranschen står inför många utmaningar som höga bränslepriser, effektiviseringar och krav på digitalisering samt ny teknik. Sundfrakt är inget undantag men bolaget har en mycket stark marknadsposition och goda utvecklingsmöjligheter. För att öka takten i Sundfrakts utveckling och stärka kund- och affärsfokuset ytterligare har styrelsen kommit överens med Markus Sundström om att lämna stafettpinnen vidare.

Sundfrakt väntas presentera den nya VD:n under de kommande veckorna. Markus Sundström kommer att stå till bolagets förfogande för att säkra en bra överlämning.

Transportbranschen förändras i hög takt, vilket gör att vi som bolag måste utvecklas hela tiden. Det gäller även på ledningsnivå och därför har vi kommit överens om att det är bra timing för ett VD-skifte i bolaget. Sundfrakt har en väldigt stark position som ger oss goda möjligheter att bli ännu bättre. Vi vill också tacka Markus Sundström för hans goda insatser inom Sundfrakt och önska honom lycka till i kommande uppdrag, säger Lars Sjögren, styrelseordförande i Sundfrakt AB.


För ytterligare information kontakta:
Lars Sjögren, styrelseordförande Sundfrakt AB
070 – 847 14 80

Om Sundfraktgruppen
Sundfrakt erbjuder allt från enkla transportuppdrag till mer komplexa och sammansatta transport- och logistiklösningar med inriktning på hög service, utförda med minsta möjliga miljöpåverkan. Vårt huvudkontor är lokaliserat i Sundsvall med lokalkontor i Härnösand, Ånge och Söderhamn.