N62°30′ E17°29′

N62°30′ E17°29′

 

Sundfrakt stärker sin ledning med ny erfaren vd från regionen

Vi på Sundfrakt är stolta över att meddela att Tina Bostedt har blivit vald till bolagets nya vd. Med en gedigen erfarenhet från ledande positioner inom logistikbranschen, och senast från Örnfrakt i Örnsköldsvik, är Tina Bostedt en idealisk match för att leda Sundfrakt in i nästa fas av tillväxt och utveckling.

Lars Sjögren, styrelseordförande för Sundfrakt, kommenterar rekryteringen:
─ Vi ser Tina som den perfekta kandidaten för att ta Sundfrakt till nästa nivå som Norrlands bästa partner inom transport och logistik. Med hennes djupa förståelse för branschen och en stark ledarskapsprofil är vi övertygade om att hon tillsammans med befintligt team kommer att förstärka vår position på marknaden.

Transportbranschen står inför betydande utmaningar med höga kostnader, krav på omställning, ökad konkurrens och krav på digitalisering och ny teknik. Med Tina Bostedt vid rodret intensifierar Sundfrakt sitt arbete för att möta dessa utmaningar och ytterligare befästa sin ställning som en ledande aktör inom branschen.

Tina Bostedt ser fram emot utmaningen och samarbetet med alla intressenter för att stärka Sundfrakts framgångar:
─ Jag ser fram emot att få leda Sundfrakt in i framtiden. Tillsammans med medarbetare, leverantörer och kunder kommer jag att fortsätta bygga på våra framgångar och stärka vår position på marknaden, säger Tina Bostedt.

Datum för Tinas tillträde som vd för Sundfrakt är ännu inte fastställt, men förhoppningen är att det ska ske efter sommaren.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Tina Bostedt, tillträdande vd Sundfrakt AB på telefon 070-798 12 68.
Lars Sjögren, Styrelseordförande Sundfrakt AB på telefon 070-847 14 80.

Om Sundfrakt:
Sundfrakt AB, moderbolaget i Sundfraktkoncernen och kärnverksamheten i densamma är ett av Sveriges största maskin- och logistikföretag med stort fokus på hållbar utveckling. Vi erbjuder transport- och logistiktjänster inom affärsområdena Anläggning, Tank & Bulk och Logistik & Miljö och levererar över hela Sverige, men även utanför landets gränser. I Sundfrakt arbetar vi proaktivt och tillsammans med våra kunder för att tillse att vi fortsatt levererar hållbar logistik samt produkter med hög kvalitet, för såväl dagens som morgondagens marknad.